Da, naši kursevi se distribuiraju putem interneta i možete im pristupati sa bilo kog uređaja koji ima pristup internetu i pretraživač (browser).

Da, možete pohađati onoliko kurseva koliko želite.

Naši kursevi su vremenski ograničeni, pa ćete sa svakog kursa biti automatski ispisani po isteku predviđenog perioda. Ako ne želite više da koristite neki kurs koji ste uplatili, jednostavno sačekajte da istekne navedeni rok za pohađanje i sistem će Vas automatski ispisati.

Platforma e-Dukacija čuva privatne informacije koje su potrebne za registraciju i kontaktiranje korisnika. Informacije koje mi posedujemo, ne prosleđuju se nijednoj drugoj osobi ili organizaciji, već se koriste samo za pravilno funkcionisanje sistema pohađanja kurseva. Vaši lični podaci su apsolutno bezbedni i neće biti korišćeni za marketing ili promocije bilo koje vrste.

Obratite nam se putem “Kontakt” stranice ili nam pošaljite e-mail na podrska@e-dukacija.rs. Korisničko ime i šifru ćemo Vam poslati e-mailom u roku od 24h.

Kontaktirajte nas na e-mail adresu podrska@e-dukacija.rs ili nas pozovite telefonom radnim danom u periodu od 09:00 do 17:00h.

Bezbednost podataka i plaćanja je za nas apsolutni prioritet. Svi lični podaci su enkriptovani (šifrovani) i plaćanja se vrše preko zaštićenih servera banke. Ako vidite oznaku “https:” u polju gde se unosi internet adresa, znači da su podaci šifrovani i da treća strana ne može da vidi podatke čak i u slučaju da ih “presretne”.
Zbog dodatnih mera bezbednosti, e-Dukacija od Vas nikada neće zahtevati da svoje podatke za plaćanje potvrđujete putem e-maila ili telefona. Ukoliko Vas neko kontaktira sa takvim zahtevom, molimo Vas da ih ne iznosite i da nas obavestite o takvom događaju. Podatke koje unosite u formu za plaćanje dobija SAMO banka, tako da ni mi nemamo mogućnost da ih vidimo.